1

Ești profesor într-o școala primară, gimnazială sau liceală?

2

Prezintă-i directorului oportunitatea acestui concurs și completează până la 12.06.2020 aplicația pentru ca școala ta să aibă parte de programul de educatie financiară #PutereaUnuiBan: economisire pentru un proiect social, dar oferind putere celei mai puțin observate monede din portofel

3

Toate școlile sunt invitate să aplice fie cu implicarea unei singure clase, fie cu implicarea tuturor, în formular menționându-se numele profesorilor implicați pentru diplomele de participare ca ANTRENOR DE ECONOMISIRE.

4

Aplicația poate să fie pentru o singură categorie de concurs, două sau trei în funcție de nivelurile educaționale pe care școala le are și în funcție de elevii pe care dorește să-i implice. Concursul are trei categorii: primar, gimnazial și liceal, oferindu-se 3 premii per categorie pentru fiecare județ în parte și Marele Premiu la nivel național pentru cea mai creativă Campanie de Fundraising.

5

Folosiți-vă creativitatea și începeți campania de colectare a monedelor de 1 ban pentru a demonstra împreună care este cu adevărat #PutereaUnuiBan, toate sumele strânse urmând a finanța proiectul Stop Analfabetism Drept Moștenire oferind astfel copiilor din satele României șansa de a merge cu drag la școală. Campania se va desfășura în perioada 01.01.2020 – 12.06.2020, urmând ca lista cu câștigătorii să fie anunțată pe 15.06.2020.

#PutereaUnuiBan

Alatura-te proiectelor ARTI.ro de dezvoltare a Comunitatii !

Perioada campaniei: 01.01 – 12.06.2020

INSCRIERE

PREMII

detalii

Vor fi acordate 378 de premii constând în colectii de carti, echipamente IT (laptopuri, tablete, videoproiectoare), softuri educationale, echipamente sportive si pusculite pentru elevi.

Detalii